Tack 2021 och välkommen 2022!

Årets sista vecka är här och det har hänt mycket på Sport Bemanning under 2021. Vi har haft glädjen att välkomna nya kunder och föreningar, nya medarbetare samt har flyttat in i nya lokaler.
Vårt mål att skapa kundnytta, bidra till föreningslivet och att sysselsätta idrottare har genererat en spännande tillväxtresa som i år resulterat i en omsättningsökning om 60%. Resan har drivit oss till att skapa nya strukturer på alla möjliga områden och tillsammans med våra kunder vill vi under 2022 förfina och effektivisera oss ytterligare. Vi är stolta över förtroendet vi fått att leverera idrottare till både lager, turistverksamhet, industrier och entreprenadföretag samt även isledare, evenemangspersonal och kanslister till föreningar!
 
Det är ledsamt att pandemin påverkat, och fortsätter att påverka, både nationellt och internationellt. Vi är tacksamma att många av våra medarbetare har hälsan och har anpassat sig till alla restriktioner som kommit under året. Flexibilitet och drivkraft är karaktäristiskt för vårt team – och nu passar vi på att skicka varma nyårshälsningar till dem alla.
 
Vi är laddade att ta oss an 2022 och fortsätta vår resa att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, sysselsätta fler idrottare och att ge tillbaka till de föreningar vi samarbetar med. Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster och hur ditt företag också kan ge tillbaka till idrotten? Välkommen att kontakta oss!
 
Gott Nytt År!