För föreningar

Är ni en förening som behöver hjälp med att få ut era idrottare i arbete?  Eller har ni behov av att hyra in ledare eller tränareVi kan hjälpa er!

Vårt företag startade genom att vi själva var engagerade i föreningslivet. Vi hade svårt att hitta sysselsättning till de lokala idrottare vi knöt till oss och till dem som kom från andra städer och länder. Med en bakgrund inom bemanningsbranschen fick vi idén att vi kunde vi hyra ut våra idrottare till företag som behövde förstärkning av snabba, starka och stabila lagspelare. På så sätt kunde vi hjälpa idrottare och föreningar att skapa intäkter och förutsättningar för fortsatt idrottande och utvecklingssatsningar.

I dagsläget sysselsätter 100-150 idrottare månatligen.  Då vi vill involvera föreningarna i vår utveckling satsar vi på att stötta de föreningar spelarna kommer ifrån genom föreningsbidrag. Vår mission är att ge tillbaka till idrotten!

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss? Välkommen att kontakta boka@sportbemanning.se eller ring 072 – 50 314 01