Vår affärsidé

I dagens hårda samhälle är idrotten en fantastisk frizon. Idrotten bygger lagspelare som formas och lär sig av den grupp de dagligen umgås med. Samarbete, att arbeta mot gemensamma mål och viljan att vinna är karaktäristiskt för de som väljer idrottens väg.

Idag är sponsring till föreningar en väldigt begränsad marknad och föreningar behöver kapital för att fortsätta sin utveckling. Vi vill få ut professionella idrottare på arbetsmarknaden där de kan kombinera arbete med sin idrott för att försörja sig. Detta skapar möjligheter för föreningar att växa och kunna fortsätta vara en del av samhället som ska forma våra framtida förebilder. Företagarna som välkomnar dessa idrottare får in sin tur fokuserade, vältränade idrottare som alltid ger 100 % för laget och företaget. Idrottaren bidrar till företagets utveckling – samtidigt som företagen bidrar till att utveckla idrottaren.

Vi hjälper individuella idrottare, föreningar och företag som behöver rekrytera och bemanna. Med rätt person på rätt plats blir alla vinnare.

Välkommen att kontakta oss!

Hockey,Players,Shoots,The,Puck,And,Attacks