Vi öppnar kontor i Nyköping!

Sport Bemanning AB har gjort en helt fantastisk resa.

Vi har idag lämnat in årsredovisningen för 2022. Vi kan med glädje konstatera att vi gjort vårt bästa resultat sedan starten. Vi har åter ökat omsättningen till dryga 30 miljoner samtidigt som vi gjort ett starkt resultat. Vi har byggt företaget starkt och hållbart över tid. Vi har lärt oss mycket om oss själv och våra kunder och våra konkurrenter. Jag är oerhört stolt över att vi alltid går vår väg. Inget hade varit möjligt utan alla våra anställda och samarbetspartners, tack!Vi har jobbat stenhårt och målinriktat för att vi tror på vår affärsidé. Vi har haft några företag som stöttat oss sedan starten och de företagen kommer för alltid vara våra vänner. Tack för att ni stöttade oss, vi kommer aldrig glömma och vi kommer alltid stötta er! Vi har i vår tur stöttat många föreningar och idrottare samtidigt  som vi byggt företagets värde på både kort och lång sikt. Vi har också en mycket glädjande NYHET. Sport Bemanning växer inte bara i omsättning utan även geografiskt.

2023-09-01 är ett historiskt datum för vårt företag. Efterfrågan på våra tjänster har vuxit och vi kan med stor glädje meddela att vi etablerar Sport Bemanning Nyköping AB. Vi drivs av utveckling och vi drivs av att se människor utvecklas och växa samtidigt som vi stöttar både individuella och lagidrottare. Vi ger tillbaka mycket pengar till de föreningar som väljer att bli en del av vårt nätverk. Dessa högt motiverade individer levererar en väldigt bra produkt till våra kunder som får motiverade och engagerade medarbetare.Vi är glada att meddela att Nyköping får ett helt nytt bemanning- och rekryteringsföretag som kommer jobba tillsammans med företagen i Nyköping med omnejd. Samtidigt vill vi utveckla och stötta idrottarna som representerar Nyköping som lag och/eller förening eller individuella idrottare för att sätta Nyköping på kartan!Vi älskar vårt jobb och vår affärside och vi är glada att informera att Magnus Idebro blir den första vi anställer i Sport Bemanning Nyköping. Magnus startar sin anställning den 1:e september 2023 men ni kan nå honom redan nu på magnus.idebro@sportbemanning.se eller per telefon 070 – 343 54 44 med era förfrågningar och/eller jobbansökningar.Nu kör vi tillsammans för framtiden för Nyköping!

– Björn Olsson, VD

Alla nyheter

Sport Städ och Allservice

Vi presenterar: Sport Städ och allservice Sport Bemanning växer! Sport Bemanning AB har genom en sammanslagning med Unikt Städ AB i Norrköping bildat Sport Städ och

Läs mer »